Pravila zasebnosti

Vsi osebni podatki so varovani skladno z veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov ter Splošno evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov.

Osebni podatki; ime, priimek in e-pošta, ki jih posameznik z izpolnitvijo obrazca posreduje Drogi Kolinski d.d. v okviru prijave na Donat Mg e-novice (v nadaljevanju Donat Mg), bo Donat Mg uporabil za obveščanje posameznika po elektronski pošti. Posameznik soglaša, da se posredovani osebni podatki  uporabljajo oz. obdelujejo za posredovanje sporočil, povezanih s poslovanjem Donata Mg kot so na primer akcije, novosti, recepti in splošna obvestila o dogodkih, predstavitvah ter drugih obvestil, kot tudi z njihovo uporabo za analize in statistične obdelave z namenom izboljšanja spletnih storitev Donata Mg, vodenja trženjskih raziskav in promocijskih aktivnosti, oglaševanja, na njegov elektronski naslov. Za namene navedene zgoraj posameznik z vpisom in posredovanjem podatkov ter odkljukanim »Želim se prijaviti na e-novice« poda izrecno soglasje.

Donat Mg lahko posreduje zbrane osebne podatke naslovnikov svojim pogodbenim partnerjem v obdelavo in v uporabo znotraj in izven EU  izključno za namene s katerimi se je naslovnik izrecno strinjal, konkretno za elektronsko obveščanje.

V kolikor so posamezniki podali izrecno soglasje za uporabo svojih osebnih podatkov za namen elektronskega obveščanja kot opredeljeno zgoraj, bodo le ti uporabljeni izključno za ta namen, dokler posameznik soglasja ne prekliče.

Posameznik lahko kadarkoli zahteva prekinitev uporabe, popravek ali izbris osebnih podatkov, ki jih je dal ob prijavi, Donat Mg pa bo njegovo zahtevo v celoti upoštevala. Preklic, popravek ali izbris  lahko izvede v okviru poslane e-novice, kjer klikne na povezavo »odjava«. Preklic lahko posreduje tudi na sedež družbe Droga Kolinska, Živilska industrija d.d., Kolinska ulica 1, 1000 Ljubljana,  ali na e-poštni naslov: info@donatmg.eu. Posameznik lahko kadarkoli vloži ugovor na obdelavo osebnih podatkov.

Na zahtevo posameznika mu bo Donat Mg dostavila informacijo o njegovih osebnih podatkih, ki jih ima v svoji evidenci, kakor tudi druge relevantne in dostopne informacije o obdelavi njegovih podatkov.

Navedeni osebni podatki bodo zaščiteni pred izgubo, kakor tudi pred dostopom in uporabo s strani nepooblaščenih oseb, s primernimi tehničnimi, organizacijskimi in kadrovskimi ukrepi.

Donat Mg ne prevzema odgovornosti za točnost in ažurnost osebnih podatkov, ki mu jih je posameznik dal na razpolago, za točnost in za spremembe teh podatkov je izključno odgovoren posameznik.