Resetiraj se
REZULTATI
1. observacijske študije Donat Mg

   

Namen študije

V prvi observacijski študiji Detox Mg je sodelovalo 100 udeležencev, ki so 21 dni sledili programu Detox Mg po načelih iz brezplačnega priročnika.

S študijo smo želeli s konkretnimi rezultati prikazati vpliv programa Detox Mg na splošno zdravje in počutje. Ključen del programa je bilo redno pitje Donata Mg, primerna dieta in gibanje.

 
 

Naši rezultati

 1. 0%

  Pri 58% udeležencev se je
  raven holesterola normalizirala

  Manjše tveganje
  za bolezni srca in ožilja.

 2. -0 kg

  Skupaj smo izgubili 275 kg,
  kar je primerljivo s 4 osebami


  Lažji smo za 4 osebe

  Rekord: -7,1 kg

 3. -0 kg

  Izgubili smo 250,7 kg
  telesne maščobe


  Zgradili bi lahko piramido iz 1000 margarin

  Rekord:
  -5,9 kg

 4. Izboljšali smo zdravje in počutje.

  Izgledamo in počutimo se bolje.

WC školjka je imela 350 obiskov več na teden

Raven stresa se je zmanjšala za 10 %

Raven energije se je povečala pri 85 % udeležencev

Poraba sladkorja se je zmanjšala za 120 čajnih žličk na dan

Udeleženci študije

 • Martina Knezović
  Martina Knezović
  Najtežje mi je bilo brez sladkega, najraje pa sem imela tekoči zajtrk.
 • Ana Marušić
  Ana Marušić
  Popravila se mi je polt, kakovost spanca, zjutraj sem lažje vstala, splošno počutje … Dober občutek je, ko na nek način premagaš samo sebe.
 • Drolman Mia
  Drolman Mia
  Lažja sem, več imam energije in z lahkoto bom veliko novih navad držala tudi za naprej.
 • Mojca Hlupić
  Mojca Hlupić
  Na Detox Mg sem šla skupaj s svojo mamo, ker sem od veliko ljudi slišala o programu in sem želela poskusiti. Najtežje se mi je bilo odreči sladkemu, sicer pa je kar šlo. Še naprej bom vsako jutro pila smoothie za zajtrk.
 • Zoran Stojanović
  Zoran Stojanović
  Hotel sem preiskusiti telo, kako se bo odzvalo na zmanjšanje obrokov in kave. Prve dni je bilo zelo hudo, potem pa sem ugotovil, da se da tudi brez kave, kot brez vseh ostalih poživil v življenju. Lažji sem za 3 kg in 5 % manj maščobe.
 • Ida Križanec
  Ida Križanec
  Imam zdravstvene probleme, zato sem s težavo šla v nove navade, a so mi spremenile življenje. Ne potrebujem več kruha, testenin, pojem pa precej oreščkov. Vnaprej bom več razmišljala, kaj jem, veliko poudarka bom dala na čimveč zelenjave in da ne jem 12 ur. Prijateljice sem navdušila!
 • Blažka Škorc
  Blažka Škorc
  Tri tedne sem posvetila nečemu, kar bi morala skrbeti že prej, pa nisem imela prave spodbude. Najtežje se mi je bilo odreči domačim sladicam, ostalo pa ni bil problem. Ohranila bom jutranje smoothije in zmanjšala pitje kave.
 • Kaja Rebula
  Kaja Rebula
  Za program sem se odločila zaradi testov pred in po programu. Najtežje mi je bilo brez jajc in rdečega mesa, tudi brez mleka. Zelo sem zadovoljna, obdržala bom navado jutranjih smoothijev namesto jutranjih jajc. Navadila sem se manj jest, imam manjše obroke in več zelenjave.
 • Marja Mavse
  Marja Mavse
  Imela sem težave z nespečnostjo in slabo prebavo, kar se je rešilo. Obdržala bom pitje Donat Mg, kavi in beli moki se bom odpovedala. Vsaj enkrat naj gre vsak čez to, priporočam, počutje po programu je fenomenalno!
 • Neja Flak
  Neja Flak
  Ne bom rekla, da sem uživala, ker je bil kar naporen režim prehranjevanja. 12- urno časovno okno mi ni povzročalo težav, sem bila pa ves čas lačna. Naslednjič bi to delala pred poletjem, hehe.
 • Snežana Janžek
  Snežana Janžek
  Bila sem zelo zadovoljna, še bom nadaljevala, nisem trpela, izvide imam pa veliko boljše.
 • Urška Plavčak
  Urška Plavčak
  Zdaj se počutim lažje in očiščeno, se pa iskreno veselim, da začnem normalno jest. Ponovila bi pred poletjem, je bilo pa super tudi pred prazniki, da lahko brez slabe vesti malo več pojem. Bi pa priporočala vsem, da vidiš, od česa si odvisen, kaj so tvoje slabe navade in koliko zmoreš.
 • Nataša Juhart
  Nataša Juhart
  Sem kot prerojena, imam energije, nisem lena in brez volje več, čisto druga sem. Pojedla sem toliko zelenjave kot prej v pol leta ne. Tudi družina je jedla z mano. Neverjetno sem zadovoljna! Prijateljico sem navdušila in spomladi ali jeseni bom z njo ponovila, z vami ali sama.