Nasveti in ideje

Najbolj brane kategorije:

 • Poskrbite za zadosten vnos magnezija

  Zakaj je magnezij pomemben? Magnezij igra v človeškem telesu zelo pomembno vlogo, saj sodeluje pri sintezi beljakovin in gradnji kosti ter zob. Ta mineral pa pomaga tudi pri sproščanju energije in mišic, znižuje raven holesterola v krvi, vpliva na ritem srca in prispeva k manjši izčrpanosti.

 • Reset za stopala

  S korakanjem in obuvali vsak dan nezavedno bremenimo svoja stopala, zato ta potrebujejo, tako kot obraz, intenzivno nego, na katero radi pozabimo. Razbremenitev nog je ključnega pomena za izboljšanje celotnega počutja.

 • Regeneracija po zabavi

  Poletje se nam približuje in s tem tudi pikniki, zabave ali prijetna druženja dolgo v noč. Pa ste dobro pripravljeni na dan po zabavi?  

 • Prebiotiki – hrana za dobre bakterije

  Varuhi zdravja: Probiotiki, prebiotiki, simbiotiki, prehranske vlaknine, laktobacili, bifidobakterije … V zadnjih letih se veliko govori in piše o teh pomembnih sestavinah, ki so postale že pravi simboli zdravja. Vse opisujejo kot super junake in varuhe zdravja.  In res je tako! 

 • Podprite razstrupljanje z Donatom Mg

  Pitje Donata Mg pomembno prispeva k razstrupljanju telesa po programu Detox Mg. Donat Mg je namreč bogat z magnezijem, hidrogenkarbonati in sulfati.Hidrogenkarbonati s svojim bazičnim učinkom nevtralizirajo presežno kislino in tako sodelujejo pri vzpostavljanju kislinsko-bazičnega ravnovesja v telesu.

 • Zdravi z manj napora: hoja ali kolesarjenje?

  Odločitev za zdravje: Končno ste se odločili, da boste v svoje življenje vključili telesno vadbo. Toda kaj izbrati? Večina nas misli, da sta za doseganje zastavljenega cilja potrebna hud napor in mukotrpna vadba. Vendar lahko za zdravje poskrbimo tudi s precej manj truda. 

 • Razstrupljanje – resnica ali prevara?

  Razstrupljanje, tj. čiščenje telesa, je predmet nasprotujočih si razprav v znanstvenih krogih, saj ni enopomenskih dokazov, ki bi podpirali prehranjevalne režime za razstrupljanje. 

 • 3 načini razstrupljanja s pomočjo znojenja

  Pri razstrupljanju sodeluje mnogo organov v telesu – največji med njimi pa je koža, ki se čisti s potenjem in poskrbi, da se telo osvobodi strupov in odpadnih snovi. Med programom Detox Mg se vsaj trikrat na teden dodobra preznojite. Idealna je telovadba, lahko pa jo kombinirate s savno ali kopeljo.

 • Najlepše aktivnosti za razstrupitev misli #2

  V času Detoxa je zares pomembno, da si vzamemo čas zase in za stvari, ki jih zaradi hitrega tempa življenja prepogosto zanemarimo. Tudi ena ura prostega časa je dovolj, da se sprostite in ukvarjate sami s sabo. 

 • Nasveti za zdravo domače okolje

  Glede na to, da v svojem domu preživimo kar precej časa, moramo poskrbeti, da se zavarujemo pred škodljivimi snovmi, ki vdirajo v naš dom in s tem ustvarimo prijetno in čisto okolje za bivanje. To lahko storimo z upoštevanjem nekaj enostvanih nasvetov. 

 • Razstrupitev pljuč z domačim pripravkom

  Kajenje povzroča resne in nepopravljive posledice na naših pljučih in tudi na drugih organih v telesu, na primer kronični kašelj in bronhitis, astmo, kronično obstruktivno bolezen pljuč, raka na pljučih, raka v ustih, grlu, žrelu in požiralniku ter tudi raka na želodcu, jetrih, materničnem vratu, ledvicah, črevesju, prostati in sečnem mehurju.

 • Čemaž, zdrava rastlina iz gozda

  Že poznate čemaž? Gre za zelo zdravo rastlino, ki jo lahko spomladi najdemo v gozdu.Čemaž je zelo zdrav, saj vam lahko da še več kot česen, ki je naravni antibiotik. 

PrviPrejšnji12ZadnjiVsi