ponedeljek, 04.09.2017

Priprava je najpomembnejši del Detox Mg programa

Poletja je skoraj konec in čas je, da ponovno poskrbimo zase ter se pripravimo na prihajajoče hladne dni. Ne malokrat se zgodi, da nam povratek v hitro življenje povzroči stres. Po poletnem dopustu na soncu in morju, začnemo od začetka. Vrnitev na delovno mesto, začetek novega šolskega leta, izven šolske aktivnosti, hišna opravila in vse druge obveznosti nam vzamejo čas, ki ga potrebujemo zase, da lahko normalno delujemo. 

Priprava je najpomembnejši del Detox Mg programa

Z drugimi besedami, čas je za Detox Mg program. Program traja 21 dni, vendar najpomembnejši del je priprava. Predvsem je potrebno sprejeti odločitev in imeti trdno voljo. V tem primeru, izvedba programa ne bo težka. Pred samim začetkom programa začnite z malimi, temveč pomembnimi spremembami v prehranskih in življenjskih navadah.

1.   Zmanjšajte uživanje kave

Večini predstavlja velik problem dejstvo, da se kava nahaja na seznamu prepovedanih živil med Detox programom. Mnogi si ne morejo predstavljati jutra brez dobre, dišeče kave. Drugim pitje jutranje kave predstavlja neizogiben ritual. Poskusite v teh desetih dneh za začetek zmanjšati dnevno količino vnosa kave, na največ 1 do 2 skodelici dnevno. Poleg tega, poskusite uživati kavo brez mleka in sladkorja. Brbončice se hitro navadijo na spremembe. Če se odločite, da ne morate brez jutranje kave, ter se ji ne boste odpovedali, obvezno nadoknadite izgubljeno tekočino, saj je kava diuretik.

2.   Povečajte vnos vode

V času Detox programa se priporoča vnos zadostne količine tekočine. Zjutraj, na prazen želodec, se najprej pije Donat Mg,  tekom dneva pa voda in zeliščni čaji. Voda je potrebna za spremembo snovi v celicah in zelo pripomore k doseganju čim boljših rezultatov med Detox Mg programom.

3.   Preučite priročnik Detox Mg

Detajlni priročnik Detox Mg vas vodi skozi celotni program, pojasnjuje cilje in pričakovane rezultate, nudi vam recepte in seznam dovoljenih ter prepovedanih živil. Preučite priročnik, tako da lahko pripravite „bojni“ plan za začetek programa. Nakupite živila, ki jih ne uporabljate vsak dan in načrtujte svoje obroke. Priprava je pomembnejša od polovice dela in če se v naprej dobro pripravite, bo vaš prvi dan veliko lažji.