Nasveti in ideje

Najbolj brane kategorije:

 • Kozarec sreče in dobrih misli

  Pri razstrupljanju je pomembno spoznanje, kaj je dobro za nas in kaj ne. Se vam zdi, da zaradi hitrega življenjskega tempa in številnih opravkov pozabljate, kaj je res pomembno?
  Pomagajte si s kozarcem sreče.

 • 4 pilingi za lepoto in užitek

  Koža je naš največji organ in zelo pomembna pri izvajanju programa Detox Mg, saj se skoznjo izloča veliko toksinov. Pomagajte ji z doma pripravljenim pilingom, ki ga naredite hitro in enostavno iz preprostih sestavin iz kuhinjske omare.

  Piling s krožnimi, nežnimi gibi dobro vtrite po vsem telesu ter nežno masirajte 2-3 minute, nato sperite z mlačno vodo. Telo posušite z lahkotnim tapkanjem brisače. 

 • Medeni napitek za fizično aktivne

  Ob vsakodnevnem ritmu življenja je za zadostno hidriranost dovolj navadna voda, vsak vrhunski ali rekreativni šport pa prinese izgubo energije in vode. Telo z znojenjem izgublja elektrolite iz telesa, zato je ob in po športu pomembna primerna hidracija. Da bi bilo okrevanje čim hitrejše, posezite po zdravem, doma pripravljenem izotoničnem napitku.

 • 4 jesenska živila za detox

  Jesen je radodarna z mnogimi okusnimi živili, ki pomagajo pri razstrupljanju telesa. Izberite vsak dan enega in zakorakajte v zimo v dobri koži.

 • 5 največjih napak med razstrupljanjem

  Program Detox Mg telo osvobodi toksinov, izboljša telesne funkcije, okrepi organizem in povrne vitalnost, vendar pa lahko z nekaterimi napakami pozitivne učinke hitro izničiš.

 • 4 jutranje navade za uspešno razstrupljanje

  Po jutru dan se dan pozna. Jutranji rituali postavijo temelje dneva in vplivajo na delovanje telesa čez ves dan. Spremeni svoja jutra in opazuj izboljšanje svojega počutja.

 • Super smoothie za detox

  Nepogrešljiv napitek iz ekološko pridelanega sadja in zelenjave, semen in super hrane za super detox.

 • Bralni nasvet:
  knjige za pozitivne misli

  Misli vplivajo na telo, zato je nujno, da resetiraš tudi misli. V času razstrupljanja stresne akcijske filme in dnevne novice zamenjaj z pozitivnimi in navdihujočimi zgodbami. Zbrali smo nekaj knjig, ki so navdušile nas.

 • 4 triki, s katerimi začneš vaditi redno

  Telesna vadba je pomemben del programa Detox Mg. Pospešeno dihanje in potenje, raztezanje in izboljšan krvni obtok, ki spremljajo vadbo, pospešijo čiščenje telesa. Kljub vsem dnevnim obveznostim poskrbi za redno telesno aktivnost in opazuj izboljšanje počutja.

Prvi23456NaslednjiZadnjiVsi