Nasveti in ideje

Najbolj brane kategorije:

 • Razstrupitev pljuč z domačim pripravkom

  Kajenje povzroča resne in nepopravljive posledice na naših pljučih in tudi na drugih organih v telesu, na primer kronični kašelj in bronhitis, astmo, kronično obstruktivno bolezen pljuč, raka na pljučih, raka v ustih, grlu, žrelu in požiralniku ter tudi raka na želodcu, jetrih, materničnem vratu, ledvicah, črevesju, prostati in sečnem mehurju.

 • Eterična olja - darilo narave

  Eterična olja so olja, ki jih na različne načine pridobivamo iz različnih delov rastlin.

 • Čas za vrtnarjenje

  Prihaja pomlad in že ko zagledamo prve sončne žarke po hladni zimi, si želimo preurediti vrt in posaditi kaj svojega. Poznate tisti občutek, ko čakamo, da končno oberemo prve polodove? Vseeno pa le počasi. ;)

 • Čemaž, zdrava rastlina iz gozda

  Že poznate čemaž? Gre za zelo zdravo rastlino, ki jo lahko spomladi najdemo v gozdu.Čemaž je zelo zdrav, saj vam lahko da še več kot česen, ki je naravni antibiotik. 

 • Zdravi pustni krofi

  Posebna priložnost tudi za Detox Mg kulinariko. Da, tudi to je možno: pripravite zdrave pustne krofe! :) 

 • Losos s pomarančo in ingverjem

  Losos je znan kot izjemen vir maščobnih kislin omega-3, ki preprečujejo nastanek krvnih strdkov in ugodno vplivajo na počutje. Zate smo pripravili neverjetno okusen in zdrav recept s tem izjemnim živilom.

 • Brezglutenski tortelini na Detox Mg način

  Privoščite si torteline brez glutena. Preverite recept spodaj.

 • Smoothie za regeneracijo

  Za dobro obnovo organizma ni treba poseči po živalskih beljakovinah. Osnova za dober regeneracijski smoothie so lahko predvsem rastlinske beljakovine. 

 • Brstični ohrovt na zdrav in slasten način

  Brstični ohrovt je ena tistih zelenjav, ki jo ljubiš ali pa sovražiš. Ne glede na to, v katero skupino spadate, pa je dejstvo,  da je brstični ohrovt izjemno zdrav antioksidant, ki odpravlja slabokrvnost in zmanjša tveganje nastanka koronarnih bolezni. Da bi izkoristili njegove bogate in koristne lastnosti, ohranili vitamine, hkrati pa pripravili okusen obrok, vam predlagamo pripravo brstičnega ohrovta na naslednji način

 • Najlepše aktivnosti za razstrupitev misli #1

  Med programom Detox Mg si vzemite čas zase s preprostimi aktivnostmi, ki jih lahko izvajate sami ali v družbi in vam bodo pomagale, da postanete bolj umirjeni, prijazni in potrpežljivi. Obudite povsem vsakdanje, a sproščujoče aktivnosti, na katere prepogosto pozabljamo.

 • 10 pravil, da bo Detox Mg res deloval

  Pred začetkom razstrupljanja se seznanite s pravili prehranjevanja v času Detox Mg. Za učinkovito izločanje toksinov je pomembna pravilna razporeditev zaužitih obrokov in čim več tekočine. Pomembno vlogo igrajo tudi smoothiji, s katerimi zaužijete veliko zdravega sadja in zelenjave.

  Pravila Detox Mg prehrane je pripravila mag. Kristina Aralica Tušak, nutricionistka.

 • 5 živil, ki vam očistijo pljuča

  Med programom Detox Mg poskrbite tudi za razstrupljanje dihal, s čimer se bo povečala zmogljivost pljuč in izboljšalo zdravje celotnega dihalnega sistema. Še posebej je čiščenje pljuč priporočljivo za aktivne in pasivne kadilce ter vse, ki živite na področju z onesnaženim zrakom.

Prvi23456ZadnjiVsi