Nasveti in ideje

Najbolj brane kategorije:

 • Smoothie za dober začetek dneva

  Pri izvedbi Detox Mg programa, je eno izmed glavnih pravil, ki se jih je potrebno držati, tekoči zajtrk. To pomeni pripravljanje smoothija iz različnih vrst sadja in zelenjave

 • Zakaj piti več vode?

  Kadar govorimo o količini dnevnega vnosa vode, ki je potrebna, da naše telo normalno in pravilno deluje, ne mislimo samo na vodo, temveč tudi na vse ostale napitke, kot so kava, čaji, gazirani napitki, sokovi ali celo zelenjavo in sadje, ki vsebujeta dovolj vode. 

 • Priprava je najpomembnejši del Detox Mg programa

  Poletja je skoraj konec in čas je, da ponovno poskrbimo zase ter se pripravimo na prihajajoče hladne dni. Ne malokrat se zgodi, da nam povratek v hitro življenje povzroči stres. Po poletnem dopustu na soncu in morju, začnemo od začetka. Vrnitev na delovno mesto, začetek novega šolskega leta, izven šolske aktivnosti, hišna opravila in vse druge obveznosti nam vzamejo čas, ki ga potrebujemo zase, da lahko normalno delujemo. 

 • Preprosti triki za popestritev okusa vode

  Pitje vode je ključnega pomena za zdravo delovanje organizma. A če se vam voda iz pipe zdi dolgočasna, in ker trgovinski napitki običajno vsebujejo veliko sladkorja, vam predlagamo bolj zdravo alternativo: vodo z okusom. Osvežujoč napitek, ki bo blagodejno vplival na vaše zdravje in pomagal pri razstrupljanju, si lahko pripravite kar sami doma. 

 • Poskrbite za zadosten vnos magnezija

  Zakaj je magnezij pomemben? Magnezij igra v človeškem telesu zelo pomembno vlogo, saj sodeluje pri sintezi beljakovin in gradnji kosti ter zob. Ta mineral pa pomaga tudi pri sproščanju energije in mišic, znižuje raven holesterola v krvi, vpliva na ritem srca in prispeva k manjši izčrpanosti.

 • 6 čudovitih misli o družini

  Družina je edinstven dar. Je najmočnejša celica, kjer se počutimo varni in smo obkroženi z ljudmi na katere se lahko vedno zanesemo. Od družinskih članov se učimo spoštovanja in potrpežljivosti, kako dajati ter sprejemati brezpogojno ljubezen. Njihova podpora nam pomaga pri doseganju ciljev, z njihovo spodbudo pa se ves čas razvijamo in postajamo boljši. Tako se stkejo neprecenljive vezi za celo življenje. 

 • Tako malo, a za telo zelo veliko

  Po najnovejši študiji je potrjeno, da je že samo pol ure na dan dovolj za aktivnost v naravi. Ali si boste izbrali sprehod ali tek – vsaka vaša aktivnost bo pripomogla k pozitivnemu delovanju v telesu.

 • Reset za stopala

  S korakanjem in obuvali vsak dan nezavedno bremenimo svoja stopala, zato ta potrebujejo, tako kot obraz, intenzivno nego, na katero radi pozabimo. Razbremenitev nog je ključnega pomena za izboljšanje celotnega počutja.

 • Zakaj so ribe dobre v Detox programu?

  Vam misli že uhajajo na morje? Poletna sezona se hitro bliža in zagotovo tudi vi v tem času večkrat posežete po morski hrani, kajne? Če že ne morete danes odpluti na morje, pa si ga vsaj za trenutek pričarajte na vašem krožniku. 

 • Regeneracija po zabavi

  Poletje se nam približuje in s tem tudi pikniki, zabave ali prijetna druženja dolgo v noč. Pa ste dobro pripravljeni na dan po zabavi?  

 • Dobro jutro za dobro jutro

  Ste med tistimi, ki se zjutraj sprašujejo, od kje nekaterim  že navsezgodaj toliko energije in dobre volje? Pripravite se, tudi vi ste lahko med jutranjimi dobrovoljci!

 • 3 spomladanska živila za detox

  Pomlad je prebudila nas in naravo. To je čas, ko lahko začnemo delati na sebi tako notranje kot zunanje. Privoščimo si reset.

Prvi12345ZadnjiVsi