Nasveti in ideje

Najbolj brane kategorije:

 • Priprava je najpomembnejši del Detox Mg programa

  Poletja je skoraj konec in čas je, da ponovno poskrbimo zase ter se pripravimo na prihajajoče hladne dni. Ne malokrat se zgodi, da nam povratek v hitro življenje povzroči stres. Po poletnem dopustu na soncu in morju, začnemo od začetka. Vrnitev na delovno mesto, začetek novega šolskega leta, izven šolske aktivnosti, hišna opravila in vse druge obveznosti nam vzamejo čas, ki ga potrebujemo zase, da lahko normalno delujemo. 

 • 6 čudovitih misli o družini

  Družina je edinstven dar. Je najmočnejša celica, kjer se počutimo varni in smo obkroženi z ljudmi na katere se lahko vedno zanesemo. Od družinskih članov se učimo spoštovanja in potrpežljivosti, kako dajati ter sprejemati brezpogojno ljubezen. Njihova podpora nam pomaga pri doseganju ciljev, z njihovo spodbudo pa se ves čas razvijamo in postajamo boljši. Tako se stkejo neprecenljive vezi za celo življenje. 

 • Tako malo, a za telo zelo veliko

  Po najnovejši študiji je potrjeno, da je že samo pol ure na dan dovolj za aktivnost v naravi. Ali si boste izbrali sprehod ali tek – vsaka vaša aktivnost bo pripomogla k pozitivnemu delovanju v telesu.

 • Dobro jutro za dobro jutro

  Ste med tistimi, ki se zjutraj sprašujejo, od kje nekaterim  že navsezgodaj toliko energije in dobre volje? Pripravite se, tudi vi ste lahko med jutranjimi dobrovoljci!

 • Dobra izbira: spremenite svoje nakupovalne navade

  Vpliv potrošniških navad: če analizirate svoje prehranjevalne navade, se boste začudili, kako na vašo prehrano vplivajo vaše potrošniške navade. Vaša prehrana je veliko bolj odvisna od vaših nakupovalnih navad, kot so vaše nakupovalne navade odvisne od vaše prehrane. 

 • Podprite razstrupljanje z Donatom Mg

  Pitje Donata Mg pomembno prispeva k razstrupljanju telesa po programu Detox Mg. Donat Mg je namreč bogat z magnezijem, hidrogenkarbonati in sulfati.Hidrogenkarbonati s svojim bazičnim učinkom nevtralizirajo presežno kislino in tako sodelujejo pri vzpostavljanju kislinsko-bazičnega ravnovesja v telesu.

 • Kako nadomestiti jutranjo kavo?

  Marsikdo si jutra ne more predstavljati brez okusne, dišeče kave. Za nekatere je pitje jutranje kave neizogiben obred, drugi pa jo potrebujejo, da se prebudijo. In ko kako jutro ne spijemo kave, se nam lahko zazdi, da bo ta dan šlo vse narobe.

 • Kako naravno brzdati apetit?

  Najprej je treba omeniti, da program Detox Mg ne temelji na omejevanju, pač pa na izločanju hrane. Vseeno je zaradi nekaj osnovnih pravil, ki se jih je treba držati, vnos kalorij manjši, zato se utegnete boriti z občutkom lakote. Na srečo imamo živila in ukane, s katerimi lahko lakoto preslepite in tako zdržite kritične trenutke. 

 • Razstrupljanje – resnica ali prevara?

  Razstrupljanje, tj. čiščenje telesa, je predmet nasprotujočih si razprav v znanstvenih krogih, saj ni enopomenskih dokazov, ki bi podpirali prehranjevalne režime za razstrupljanje. 

 • Nasveti za zdravo domače okolje

  Glede na to, da v svojem domu preživimo kar precej časa, moramo poskrbeti, da se zavarujemo pred škodljivimi snovmi, ki vdirajo v naš dom in s tem ustvarimo prijetno in čisto okolje za bivanje. To lahko storimo z upoštevanjem nekaj enostvanih nasvetov. 

 • Eterična olja - darilo narave

  Eterična olja so olja, ki jih na različne načine pridobivamo iz različnih delov rastlin.

 • Najlepše aktivnosti za razstrupitev misli #1

  Med programom Detox Mg si vzemite čas zase s preprostimi aktivnostmi, ki jih lahko izvajate sami ali v družbi in vam bodo pomagale, da postanete bolj umirjeni, prijazni in potrpežljivi. Obudite povsem vsakdanje, a sproščujoče aktivnosti, na katere prepogosto pozabljamo.

PrviPrejšnji12ZadnjiVsi